Cunoscutul pescar Costin Popescu, detinatorul magazinului Carp Discount si colaboratorul emisiunii „Mincinosii”, a pregatit o mare surpriza tuturor pescarilor de crap din Romania. Incepand din acest an, „mustaciosii” vor deveni victime sigure, gratie gamei de boilies pe care a realizat-o Coco, denumita „Megaboilies”.

„De mult timp m-am gandit sa realizez boiliesuri de calitate, la un pret decent, mai ales ca am o mare experienta in acest domeniu, in primul rand ca pescar. Deocamdata, am decis sa ofer o singura aroma, de squid cu capsuna, pentru ca se preteaza foarte bine atat pescuitului pe apa rece, cat si celui de vara. In cel mai scurt timp, vom diversifica oferta, atat ca arome, cat si ca tipuri de ‘bile’ si dimensiuni, insa deocamdata prefer sa nu dau mai multe amanunte despre pasii pe care ii voi face in viitorul apropiat. Stiu ca este o piata deosebit de concurentiala, dar ma bazez pe faptul ca folosesc ingrediente de calitate, iar rezultatele se vor vedea imediat”, a declarat Costin Popescu in exclusivitate pentru site-ul www.mincinosii.ro.

Gama de boilies cuprinde „solubile” de 20 mm la pungi de un kilogram (recomandate la nadit, dar si pentru carlig) si un mix de „tari” dipuite (14 mm, 16 mm, 18 mm) la cutii de 200 grame. In plus, pentru o mai mare atractie, pescarii pot pune pe plumb sau momitor, pasta solubila, tot cu aroma de squid si capsuna, care se comercializeaza la cutii de 400 grame.  (THL)