Emisiunea „Mincinosii” beneficiază începând din sezonul 2016 (care va debuta la mijlocul lunii martie) de o coloană sonoră 100% originală, semnată Aeon Blank, o formaţie de rock alternativ cu influenţe metal, dark wave sau gothic. Una dintre piesele care vor însoţi emisiunea noastră de acum încolo a fost înregistrată special pentru noi în ultimele zile ale lunii februarie și este intitulată sugestiv „Lie to me” („Minte-mă”). Așteptăm să se instaleze cum trebuie primăvara și îi vom aduce cu noi pe băieţii de Aeon Blank la o partida de pescuit, ca să ne cunoaștem cu toţii mai bine, mai ales că printre ei sunt și câţiva „mincinosi”!

Aeon Blank - 2

Trupă tânără, dar cu o abordare plină de maturitate și seriozitate, Aeon Blank s-a făcut rapid remarcată pe scena marilor festivaluri din România anului 2012, câștigând și titlul de Best Alternative Newcomer în urma concursului organizat de Metalhead.

Primul album al trupei, „Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat în aprilie 2012, iar dintre cele 17 piese pe care le conţine, cinci au fost difuzate intens pe Radio Guerrilla. Videoclipul piesei „Auguries Of Innocence” a fost difuzat pe MTV România începând cu 23 septembrie 2012, când trupa a fost invitată în cadrul emisiunii „Alternative Nation”.

Aeon Blank - 3

În 2013, patru piese de pe primul album al trupei au fost folosite de către BMV România în cadrul lansării pentru presă a Mini Cooper Paceman. Cel de-al doilea videoclip al trupei a fost lansat un an mai târziu, pe 1 octombrie 2013. Este vorba de clipul piesei „The Ballad of Lucy Butler”, care a fost realizat la Castel Film, pe aceleași platou unde s-a filmat și videoclipul trupei Muse, „Knights of Cydonia”.

Un nou single, intitulat „Beyond The Strings”(o colaborare cu Alex Grajdeanu la violoncel) vede lumina zilei în vara lui 2014 și beneficiază și de un videoclip. În decembrie 2014 trupa lansează al doilea album, intitulat “Dark Waters“. Materialul conţine 12 piese, precum și colaborări surpriză, cum ar fi cea cu violoncelistul Alex Grăjdeanu şi cea cu trupa de Hip-Hop The Bridge Committee. Totodată, single-ul Behind Closed Doors este lansat odată cu albumul şi se bucură de un succes neaşteptat precum şi de un videoclip pe măsură, la care au colaborat Alexandru Popescu (imagine), regizorul Florin Babei, Raluca Chera (scenografie) şi alţii.

Festivalurile în cadrul cărora a cântat Aeon Blank de-a lungul timpului sunt:

ROAD WOLVES BIKE FEST (2011)
GĂRÂNA (2011)
POIANA URBANĂ(2012)
B’ESTFEST (2012)
GALA METALHEAD (2012)
ARTMANIA (2013)
ANONIMUL (2013)
ZILELE PRIETENIEI BERGENBIER (2013)
ROCKER’S INN SASCA MONTANA (2014)
POSADA (2015)
SHINE FESTIVAL (2015)
ÎMPREUNĂ REZISTĂM (2015)

Pe 31 iulie 2015, Aeon Blank deschide concertul HIM la Timișoara, alături de nume ca Myrath și Tiarra iar pe 4 august câștigă premiul 3 la Posada. “Dark Waters”, piesa care dă și titlul albumului, este lansată ca single pe 24 Octombrie 2015, beneficiind și de un videoclip, nominalizatla categoria BEST ROMANIAN ALTERNATIVE VIDEO in cadrul Metalhead Awards.