Administratia baltii Lupsanu 2 continua seria popularilor facute pe parcursul anului 2015, cele 10 hectare de luciu de apa imbagatindu-se anul trecut cu mai mult de 5 tone de „mustacios”. In 13 aprilie a ajuns pe balta un nou transport de peste si astfel in apele lacului si-au gasit adapost inca aproximativ 1000 kg de ciortani, intre 1-3 kg.

Lacul este dotat cu foisoare inchise si gratare, internet, iluminat pe timp de noapte, acces la prize electrice 220 v, cale de acces pe asfalt si drum pietruit in totalitate.

REGULAMENT
– Pescuit de zi – 12 ore (06 – 18) = 70 lei
– Pescuit de noapte – 12 ore (18- 06) = 70 lei
– Pescuit 24 ore = 120 lei

– Pentru pescuitul de 12 ore, pescarul poate retine 5 kg de crap sau cteno , carasul si platica se pot retine fara limite.
– Pentru pescuitul de 24 ore , pescarul poate retine 8 kg crap sau cteno , carasul si platica se pot retine fara limite.
– Pescuitul este permis cu maxim 5 scule (lansete si undite) de persoana.
– Orice crap sau cteno cu greutatea intre 5-10 kg se elibereaza dupa ce este anuntata administratia lacului , pescarul fiind premiat cu o partida de pescuit de 24 ore.
– Orice crap sau cteno cu greutatea peste 10 kg se elibereaza dupa ce este anuntata administratia lacului , pescarul fiind premiat cu 2 partide de pescuit de 24 ore.
– Orice pescar care prinde 20 kg caras in 24 de ore , este premiat cu o partida de pescuit de 12 ore.
– Este interzis pescuitul la bomba.
– Este interzis a se asculta muica cu volumul ridicat.
– Este interzis scaldatul in lac.
– Administratia lacului Lupsanu 2 este exonerata de orice raspundere civila administrativa si materiala pentru orice forma de accidente , incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si insotitorilor acestuia.
– Regulamentul se substituie unui act normativ de protectia muncii.
– Insusirea de peste intr-o cantitate mai mare decat cea permisa de regulament se considera furt si se pedepseste conform legilor in vigoare.
– ORICE ABATERE DE LA REGULAMAENT ATRAGE DE LA SINE EXCLUDEREA DE PE LAC.