Pentru sezonul 2017 (care va incepe la Travel Mix TV in luna aprilie), echipa emisiunii „Mincinosii” se intareste cu un pescar de mare notorietate! Este vorba despre Radu Dascalescu, un specialist al tuturor stilurilor de pescuit in apa dulce, care redevine astfel „mincinos” dupa o absenta de doi ani, timp in care a colaborat cu postul de televiziune „Fishing and Hunting”.

Celor care nu il cunosc (inca) pe Radu, le promitem ca vor avea ocazia sa urmareasca materiale video deosebit de interesante, cu un continut bogat in tehnica si metode de abordare, completate cu peisaje superbe ale locurilor unde va invita sa va alaturati unditelor, lansetelor si drilurilor sale.

Crapi, carasi, platici, rosioare, bibani, salai sau stiuci vor deveni vedetele emisiunii „Mincinosii”, insotiti de informatii, trucuri si ponturi menite sa va sporeasca rata capturilor.

Radu Dascalescu: „Pregatim un sezon interactiv, plin de surprize si concursuri, sub deja celebra deviza ‘Peste mare si mult’. Cu siguranta, multi se vor regasi in acest format la care mai avem de punctat doar cateva detalii, deoarece este gandit sa raspunda nevoilor pescarului roman. Promit publicului emisiunii ‘Mincinosii’ ca voi incerca sa deslusesc secretele apelor care nu abunda in pesti si ca voi prezenta metode diferite de aducere la mal a ‘solzosilor’ din cat mai multe specii. Sa nu uitam niciodata ca pescarul traieste cate zile i-a lasat Dumnezeu si in plus zilele in care a fost la pescuit!”