Luna mai din acest an mi-a dat de furca.Toate iesirile la malul apei au fost mai tehnice si nu am avut ocazia prea des sa ma bucur de capturi impresionante. Cu toate astea, vizitele de la Green Paradise si Darvari „La Pod” mi-au oferit ocazia sa pot testa si analiza o noua gama de nada: Dovit. Sigur ca si Danesti 1 a oferit informatii pretioase, desi atunci timpul a fost infernal. Asadar, vreme senina, furtuna si prag de furtuna. Sunt trei situatii meteorologice diferite care acopera tot comportamentul de hranire al pestilor.

Nu imi fac pareri despre o nada sau un lac dupa o singura partida. Cele trei de pana acum sunt dovezi ca pescuiesc cu o nada complexa si calitativa. Sortimentul FluoVit Natural a fost prima alegere din toata gama celor de la Dovit, aceasta venind pe considerentul unui amestec de nadire fin, fara particule mari, cu adresabilitate larga.

Partida de la Darvari „La Pod” mi-a oferit ocazia sa realizez un pescuit mixt de volum, in apropierea malurilor. Am prins pesti suficienti, constant si fara multe interventii asupra vadului.

Mai multe veti descoperi duminica, 28 mai, in cadrul unui nou episod marca „Mincinosii”, sub deviza „peste mare si mult„ pe un lac ale carui porti urmeaza sa se deschida publicului, in curand.

Am promis ca revin pe standul 5 de pe Danesti 1 si o voi face, dar astept sa se linisteasca vremea pentru a descoperi lacul asa cum trebuie… Pana atunci insa, dau o fuga la 400 km de Capitala pe bazinele de la Gabud, aici urmand sa am o alta provocare, despre care vom poveti cand ma voi intoarce. Pana data viitoare, sunt Radu Dascalescu si ne vom revedea pe malul unei ape. Toate bune!