Am cochetat cu scrisul inca din copilarie (pe vremea aceea, cine oare nu si-a incercat talentul schitand macar o poveste?), dar debutul in presa l-am avut in iunie 1991, ca tehnoredactor la “Curierul National”. Dupa ce m-am familiarizat cu literele de plumb, cu masinile de scris, cu pozele de zinc (tipografii stiu ce spun), am trecut la tastatura si computer ca jurnalist sportiv la acelasi cotidian.

Din acel moment au urmat colaborari culturale la nou-infiintatul ziar „Ultimul cuvant” si la revistele „Cuget” si „Expres Magazin”. A urmat o perioada superba (iunie 1994 – mai 2000) la Departamentul Sport de la „Ziua” (pe care cu onor l-am si condus pentru doi ani), o trecere fulgeratoare (din postura de publicist-comentator) pe la „Evenimentul zilei”, dupa care am tradat prima iubire – cuvantul scris – pentru televiziune. Ma mandresc ca am facut parte din echipa care a gandit, construit (uneori chiar la propriu) si realizat redactia de stiri a postului B1TV, loc in care am debutat ca realizator de emisiune, cu show-ul automobilistic „La limita”, care a reusit sa ramana „on air” timp de 10 ani.

De aici, CV-ul meu s-a mai imbogatit cu doua sezoane ale emisiunii „RO Motorsport” la DigiSport (dedicata raliurilor din Romania; 2012-2013), cu un sezon (24 de episoade) al programului „Calator pe-o gura de rai” (2013 – 2014), o pledoarie pentru frumusetile turistice ale tarii noastre si, cu voia dumneavoastra, ultima pe lista, febletea mea: emisiunea „Mincinosii” (2009 – 2013 la Antena 2, 2014 – in prezent la Travel Mix TV).

M-am indragostit de pescuit din frageda copilarie, „vinovatul” pentru aceasta virusare fiind celebrul scriitor Mircea Santimbreanu, cu care mergeam la prins de guvizi pe digurile de la Olimp. Am „carasit” in Cismigiu, in Herastrau, in lacul Morii, pe vremea cand prinderea unui pestisor de cativa centimetri era o adevarata minune. Intre timp am pacalit si marlite in Delta si avat pe canale si somotei pe senale, dar am ramas cu inima aproape de pescuitul la crap in incinte private.

Voi fi intotdeauna fidel sloganului emisiunii „Mincinosii” – „Peste mare si mult” – dar cu o singura conditie: exemplarele sa se intoarca in apa vii si nevatamate. Fire intinse, „mincinosilor”!