Într-un an în care vremea ne-a afectat atât pe noi, pescarii, dar mai ales pe crapi, monturile ceva mai complicate şi inovative au început să nu mi se mai pară un moft, ci o reală necesitate.

MV2, Alin - 4

Cu o serie de „dulapi” pe Moara Vlăsiei 2 pe primul ponton şi cu o confirmare a eficienţei sale şi pe Hermes Periş, încrederea pe care o aveam pentru Withy Pool era într-o continuă creştere, iar ultima sesiune de pescuit n-a putut decât să-mi transforme în certitudine ceea ce credeam. Cu o vreme la fel de capricioasă şi cu aceiaşi peşti care încă nu puteau să depună, am apreciat orice dril ca fiind o reuşită a întregului cumul de decizii: stand de pescuit, localizare, nadă, strategie de nădire, montură şi prezentarea sa în apă.

MV2, Alin - 3

De această dată, peste 90% din peştii prinşi au fost păcăliţi cu ajutorul Withy Pool, rig pe care îl găsiţi prezentat în emisiunea „Mincinoşii” din 29 mai 2016 (pe care o puteti vedea pe site). Găsiţi aici şi o listă cu accesoriile de care aveţi nevoie pentru realizarea sa:

* Un fir textil suplu, necămăşuit

* Un cârlig, preferabil kurv shank, numărul 4-6

* Un line aligner pentru Withy Pool

* Un anou pentru ataşarea pop-up-ului (Pop-up Peg)

* Un opritor pentru cârlig

* Un con antitangle

* O alică de plumb sau pastă de tungsten

* Un vârtej numărul 8

MV2, Alin - 5

Vă urez mult succes în realizarea rigului (mai ales în ataşarea line aligner-ului pe cârlig) şi fire cât mai întinse în acest sezon de pescuit în care fenomenele meteo nefavorabile (în loc de crapi) sunt o reală certitudine! (Alin Ştef)

MV2, Alin - 1